GALERIE FOTO: Vezi cum au petrecut buzoienii de Ziua Națională a României!

0
409

Manifestările prilejuite de sărbătorirea Zilei Naționale a României s-au desfășurat, joi, în liniște în fața câtorva mii de buzoieni veniți să vadă parada militară dar și să guste tradiționala fasole oferită de Consiliul Județean.

La tribuna oficială au luat loc atât prefectul județului, Aurelia Mitrea cât și reprezentanții administrației publice locale președintele Consiliului Județean, Petre Emanoil Neagu, și primarul , Constantin Toma, alături de vicepreședintele senatului Teodor Atanasiu, de secretarul Camerei Deputaților Marcel Ciolacu și de comandantul Diviziei 2 Infanterie Getica, general Lucian Foca. Discursurile, așa cum prefectura a precizat au fost rostite de prefectul Aurelia Mitrea în numele premierului Dacian Cioloș și de generalul Lucian Foca.

Înainte de parada militară, în timpul discursurilor, unui copil de 7-8 ani i s-a făcut rău și a leșinat fiind nevoie de intervenția ambulanței

După ceremonialul depunerii coroanelor de flori și discursurile oficiale a urmat parada militară iar la finalul acesteia lumea prezentă la manifestare a mers în Parcul Crâng pentru un spectacol folcloric și pentru tradiționala fasole care spre deosebire de alte dăți s-a desfășurat normal fără îmbrânceli și îmbulzeală.

Manifestările organizate de Consiliul Județean cu ocazia Zilei Naționale au continuat cu inaugurarea unei expoziții de Artă Populară la Galeriile de Artă, urmând ca pe seară clădirea Consiliului Județean să fie iluminată în culorile drapelului național iar la ora 17.00 să fie aprins tunelul de lumini realizat la intrarea în curtea Muzeului Județean

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.