GALERIE FOTO: Tunel de lumini în fața Muzeului Județean și iluminat festiv la Sărata Monteoru prin grija Consiliului Județean

0

Tunelul de lumini din fața Muzeului Județean format din 42.000 de beculețe a fost aprins, joi seară, de președintele Consiliului Județean la capătul unei zile pline de manifestări care dă startul la Buzău sărbătorilor de iarnă. De asemenea, clădirea Consiliului județean a fost iluminată joi în culorile drapelului național și ca fi iluminată în culori pe tot parcursul lunii decembrie.

Tunelul de lumini care măsoară aproximativ 35 de metri și face legătura între bulevardul Nicolae Bălcescu și curtea Muzeului Județean a adunat rapid sute de curioși dornici să vadă premiera în materie de iluminat festiv realizată de Consiliul Județean. Tot la Muzeu va debuta în zilele următoare un târg tradițional unde pe lângă expoziția cu vânzare vor avea loc și o mulțime de concerte dar și spectacole de teatru. Evenimentele organizate la Muzeul Județean se vor încheia pe data de 22 decembrie odată cu sosirea lui Moș Crăciun.

Tot joi, președintele Consiliului Județean, Petre Emanoil Neagu a aprins în mijlocul stațiunii Sărata Monteoru un brad de Crăciun uriaș care alături de ghirlandele luminoase și figurinele amplasate pe aleile stațiunii  vor sta aprinse pe toată durata sărbătorilor de iarnă. După aprinderea iluminatului festiv, elevii Școlii din localitatea Merei au susținut un recital de colinde la finalul căruia au fost recompensați cu dulciuri de către președintele CJ, Petre Emanoil Neagu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.