GALERIE FOTO & VIDEO: Sute de buzoieni s-au înghesuit, aseară, la primul concert susținut de IRIS cu Toni Șeicărescu la microfon

0


Trupa IRIS a susținut aseară, la Buzău primul concert după retragerea lu Cristi Minculescu. Clubul No-Limit a devenit neîncăpător penntru buzoienii sosiți în număr extraordinar de mare la prima apariție a legendei rock-ului românesc avându-l la microfon pe buzoianul Toni Șeicărescu. Concertul s-a întins pe durata a două ore iar publicul a cântat alături de trupă majoritatea melodiilor care au făcut istorie de-a lungul anilor. Toni Șeicărescu a trecut cu brio examenul de acasă chiar dacă emoțiile înaintea concertului erau extraordinar de mari. Finalul a avut loc abia după ce-a de-a patra tentativă pentru că buzoienii le-au solicitat celor cinci componenți ai trupei să revină pe scenă de încă trei ori după terminarea celor două părți ale recitalului.

La final, noul solist al trupei IRIS, buzoianul Toni Șeicărescu a mărturisit că recitalul de la Buzău a reprezentat cel mai de suflet concert fiind desfășurat în fata multor prieteni și cunoștințe:

A fost un concert foarte frumos, cu multă lume pentru că mulți dintre ei au fost curioși. Este pentru prima oară când cântăm două ore într-un concert. A fost foarte greu, pentru mine mai ales, pentru ca a trebuit să mă integrez într-un timp foarte scurt. Nu vreau să mă plâng dar asta este adevărul

Reporter: Este vreo melodie de la IRIS care ți-a plăcut în mod deosebit înperioada adolescentină?

Toni Șeicărescu: Îmi plăceau mai multe melodii dar iată că după atâtia ani am ajuns sa le cânt ceea ce este un lucru mai puțin așteptat. Îmi plăcea foarte mult „Nopatea”, „Strada Ta”, „Trenul Fără Naș”. Acum se cântă un pic altfel dar piesele acestea, mai vechi, sunt în continuare foarte bine primite de public, ele reprezinta istorie și este o nostalgie pe care toată lumea a înțeles-o. Meritul meu este mai mic deocamdată dar sper că, pe viitor îmi voi pune și eu amprenta pe ceea ce se va întâmpla la IRIS.
Sincer vorbind, pentru mine acest concert a fost cel mai de suflet concert fiind acasă în fața buzoienilor. Cel mai greu concert a fost primul unde a trebuit, pentru prima oră, să sparg bariera psihologică care ma ținea în spatele integrării în formație. Am trecut cu bine până acum și în general publicul a fost foarte mulțumit și a cântat alături de noi. Acum mulți vin din curiozitate și nu din convingere pentru că, trebuie să recunoaștem, Cristi a fost un solist extraordinar la IRIS.

Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.