GALERIE FOTO: Vizită fulger a lui Traian Băsescu la sediul PMP Buzău

1

Fostul președinte al României, Traian Băsescu s-a aflat, joi, în trecere prin Buzău ocazie cu care s-a oprit pentru a-i îmbărbăta pe colegii de partid de la Buzău.

Vizita lui Băsescu a durat în jur de 30 de minute timp în care fostul șef al statului a explicat pe voturile cui se bazează PMP în alegerile din 5 iunie dar și că partidul pe care îl conduce nu vrea să cumpere voturi cu bani de la bugetul statului ci vrea să guverneze în folosul cetățenilor și să fie recompensați de aceștia prin vot în momentele electorale.

De asemenea Traian Băsescu a comentat apariția pe piață a unui film ce are legătură cu cazul în care fratele său, Mircea Băsescu a fost trimis în judecată, a făcut declarații privitoare la posibilitatea suspendării președintelui României și a refuzat să facă comentarii despre scandalul Hexi Pharma și despre moartea lui Dan Condrea.

La final, Traian Băsescu s-a fotografiat pe fugă cu candidații prezenți și a plecat cu coloana oficială către Ploiești unde era așteptat la sediul PMP.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.