Gloria Buzău şi-a compromis şansele de supravieţuire în eşalonul secund după ce vineri a suferit un nou eşec, de această dată pe teren propriu. Într-un meci contând pentru etapa a 18-a echipa din Crîng a întâlnit pe CSMS Iaşi, una dintre aspirantele la promovare şi în faţa căreia a cedat la limită, scor 0-1. Deşi nu aveau voie să facă paşi greşiţi pentru a mai spera la salvare, gazdele s-au dovedit neputincioase în duelul cu o adversară mult mai experimentată şi hotărâtă să plece acasă cu tolba plină. După ce mijlocaşul formaţiei buzoiene, Ursu(11;18) a încercat poarta studenţilor cu şuturi din afara careului care nu au nimerit însă ţinta a venit şi replica oaspeţilor. Aflat în poziţie ideală, Herghelegiu a şutat de la 12 metri dar goalkeperul Sîrbu a reuşit să respingă cu piciorul şi astfel tabela a rămas imaculată. Nu însă pentru mult timp. Ieşenii  nu au uitat pentru ce au venit la Buzău aşa că au insistat în atac iar eforturile le-au fost răsplătite cu golul marcat de Herghelegiu(29). Acesta a  profitat de o gafă a lui Jercălău la centrul terenului şi cu un şut puternic din interiorul careului l-a învins pe portarul gazdelor deschizând scorul. Până la pauză nu s-a mai întâmplat  nimic şi astfel jucătorii Gloriei plecau la vestiare simţind tot mai mult vântul rece care bate dinspre Liga a III-a în timp ce studenţii din Dealul Copului îşi făceau din nou calcule pentru promovare. Repriza secundă a fost una în care echipa din Crîng a părut ceva mai îndrăzneaţă încercând să se apropie cât mai mult de poarta lui Irimia. Dealtfel, buzoienii şi-au creat cîteva ocazii  însă nu au concretizat niciuna şi astfel meciul s-a încheiat cu victoria oaspeţilor.

 

 

Gloria Buzău – CSMS Iaşi 0-1(0-1)

A marcat Herghelegiu(min.29)

 

Gloria Buzău

Sîrbu-Cucu, Ţabără, Berceanu, Olteanu, Ursu, Jercălău(min.42 Iordache), Murdărea, Horovei, Corcoveanu(min.84 Tudor), Luiceanu

Antrenor:Mihai Ciobanu

 

CSMS Iaşi

Irimia-Cotigă, Tincu, Camara, Mitrea, Ciucur(min.81Gado), Milea, Cl. Tudor(min.89 Onofraş), Bădic, Herghelegiu, Marjanovic(min.75 Straton)

Antrenor:Ionuţ Popa

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.