GALERIE FOTO&VIDEO:„Nemuriciul” Ioan Gyuri Pascu a făcut show la Buzău în primul concert de promovare a ultimului album-„Electromagnetic Love”

0

Ioan Gyuri Pascu a venit, joi noapte la Buzău, însoțit de colaboratorii săi permanenți Teo Boar și Vlady Cnejevici, pentru a susține primul concert din turneul de promovare a ultimului album intitulat „Electromagnetic Love”. După cum mărturisea artistul, Buzăul nu a fost ales întâmplător pentru debutul acestui turneu ci are mai multe semnificații.
„Celălalt album l-am încheiat apoteotic la Buzău în 2007 și a fost ceva deosebit cu chefuri cu prieteni și am ținut-o până dimineață. Sunt îndrăgostit de publicul buzoian care respiră muzică și sunt oameni pe care eu îi știu de pe vremea când am făcut armata aici. E un oraș în care muzica se mănâncă pe pâine iar ăsta este unul din motivele principale pentru care am pornit turneul de aici”, a declarat Ioan Gyuri Pascu.
Cu stilu-i inconfundabil, Ioan Gyuri Pascu a reușit încă de la primele melodii să vrăjească publicul iar și pentru că lumea îl știe în mare parte ca și component al grupului „Divertis” din recitalul de la Buzău nu au lipsit nici glumele specifice a căror „victimă” a picat, deși nu era prezent, edilul Constantin Boșcodeală.

„Vreau să vă întreb, mai este domnul Boșcodeală primar? Daa??? Păi înseamnă că s-a schimbat ceva în Buzău. Pe vremuri tatăl lui era comandantul meu, acum fiul lui este comandantul dumneavoastră. Un prieten de-al meu din armată obișnuia să spună-aveți grijă- copiii șefilor noștri vor fi șefii copiilor noștri. A avut dreptate și atunci hai să le dedicăm o piesă, atât de veche încât pare că mereu aduce schimbarea „Africa, ce vis credibil”
În ceea ce privește noul album, artistul mărturisește că, după cum spune chiar titlul, își propune să creeze un câmp electromagnetic al iubirii prin intermediul diverselor stiluri muzicale. Totodată, Ioan Gyuri Pascu a explicat că o mare realizare este faptul că fiica sa de 16 ani a imprimat, alături de el o melodie la saxofon.
„Acest disc vrea să creeze acest câmp electromagnetic al iubirii pe care am încercat să îl creez cântând diverse stiluri muzicale dar având aceeași idee, faptul că iubirea înobilează cărbunele până când ajunge diamant. M-am bucurat că fiica mea, care este olimpică la pian, a acceptat să cânte alături de mine la saxofon, care pentru ea este doar un hobby. Sper, când o vrea ea, să cânte alături de mine și la pian ”, a declarat Ioan Gyuri Pascu

Una peste alta, concertul susținut la Buzău de Ioan Gyuri Pascu a fost unul deosebit, gustat de public.Cei aproape 150 de oameni prezenți au savurat la maxim show-ul și au rămas înmărmuriți de calitățile vocale ale „nemuriciului” în special când a interpretat melodia „Caruso”.
Finalul a fost apoteotic, spectatorii prezenți rechemându-i pe Ioan Gyuri Pascu și ai săi colaboratori de nădejde, Teo Boar și Vlady Cnejevici, la un bis ce nu s-a lăsat deloc așteptat.
Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.