În primul joc disputat pe teren propriu în campionatul ligii secunde,echipa masculină de handbal H.C.2012 Buzău a înregistrat un rezultat de egalitate. Buzoienii au dat piept cu Poli Iaşi iar la capătul unui meci spectaculos şi dramatic, tabela de marcaj a indicat 21-21(9-9). Din păcate finalul a fost unul extrem de tensionat jucătorii celor două formaţii fiind pe punctul de a încinge o bătaie generală. Totuşi câţiva pumni s-au împărţit pănă când atât organele de ordine cât şi antrenorii au intervenit să-i despartă pe handbalişti, episodul petrecându-se chiar la ultima fază a partidei. Golurile echipei H.C. 2012 Buzău au fost marcate de Tudorache(7), Munteanu(3), Stoian(3), Mircescu(3), Andrei(2), Tudora(2), Oprea(1).

După meci antrenorul gazdelor s-a declarat mulțumit de prestația elevilor săi.
,,Mă bucur şi îi felicit pe băieţi că au înţeles mesajul meu să suplinească lipsa relaţiilor de joc şi a omogenităţii echipei cu ambiţie şi dăruire. Sincer îmi doream să câştigăm chiar dacă suntem o formaţie abia înfiinţată dar pentru început este un rezultat bun şi acest egal care ne dă speranţe. Publicul a dovedit din nou că este un bun cunoscător al fenomenului şi ne-a încurajat mai ales în momentele dificile” a declarat antrenorul formaţiei buzoiene, Georgian Băducu.
Și președintele H.C. 2012 Buzău, arbitrul internațional Vasile Pavel s-a declarat mulțumit de primul meci disputat de nou înființata echipă de handbal masculin a județului.
,,Pentru noi acest rezultat reprezintă o mare victorie chiar dacă am obţinut doar un punct. Noi am făcut echipa în două săptămâni pe când adversara este una cu tradiţie în handbalul românesc. Probabil că nimeni nu mai credea că Buzăul va reveni de la 14-19 dar spiritul de luptă al băieţilor s-a văzut”, a declarat preşedintele clubului H.C.2012 Buzău,Vasile Pavel.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.