Cei mai mici dintre buzoieni numără zilele până când se vor întâlni, chiar la ei acasă, cu Gașca Zurli. Cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului, Consiliul Județean Buzău le-a pregătit celor mici o întâlnire cu cea mai apreciată trupă pentru copii care va susține un recital în data de 2 iunie pe scena amplasată în curtea interioară a Centrului Cultural I.C. Brătianu.

Evenimentul se anunță a fi unul plin de voie bună și cel mai probabil curtea instituției de cultură din subordinea Consiliului Județean va fi neîncăpătoare.

Celebra Gașcă s-a mai aflat la Buzău tot cu ocazia zilei de 1 iunie în urmă cu câțiva ani când din cauza cererii foarte mari au susținut mai multe concerte în Sala Sporturilor Romeo Iamandi.

Organizatorii lucrează deja la cele mai mici detalii pentru ca întâlnirea dintre buzoieni și Gașca Zurli să fie una de neuitat.  Și pentru că responsabilii din Consiliul Județean se gândesc la cei mici pe lângă recitalul propriu zis au fost pregătite și alte surprize.

Practic, evenimentul de pe data de 2 iunie este unul care nu trebuie ratat sub nici o formă de către cei mici care sunt așteptați la Centrul Cultural I.C Brătianu unde d ela ora 17.00 este programat cel mai așteptat concert dedicat lor.

2 COMENTARII

  1. […] Cei mai mici dintre buzoieni numără zilele până când se vor întâlni, chiar la ei acasă, cu Gașca Zurli. Cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului, Consiliul Județean Buzău le-a pregătit celor mici o întâlnire cu cea mai apreciată trupă pentru copii care va susține un recital în data de 2 iunie pe scena amplasată în curtea interioară a Centrului Cultural I.C. Brătianu, scrie observatorulbuzoian.ro. […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.