Joi seară tinerii liberali au avut parte de o discuție interesantă despre accesarea fondurilor europene atât din PNRRR cât și din cadrul altor programe pe care românii le pot accesa. La discuții a participat secretarul de stat Ovidiu Cîmpean din cadrul Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene care pe parcursul zilei s-a întâlnit și cu reprezentanți ai autorităților locale la Instituția Prefectului.

„Am avut plăcerea să îl primim acasă, la Buzău, pe Ovidiu Cîmpean, secretar de stat la Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene, pentru o vizită atât la Instituția Prefectului, cât și pentru o discuție aplicată cu tinerii liberali.

La Instituția Prefectului, împreună cu reprezentanți ai autorităților locale, tema discuției a fost PNRR, un subiect de mare interes pentru toată lumea. Iar spre seară, la consacrata #CafeneaLiberală, invitatul nostru a stat de vorbă cu tinerii liberali, pentru a-i ajuta să înțeleagă, pas cu pas, cum se pot accesa fondurile europene, atât din PNRR, cât și din celelalte fonduri europene aflate la dispoziția României.

Cu această ocazie, tinerii au aflat care sunt direcțiile europene prioritare în vederea atragerii fondurilor europene, una dintre ele fiind digitalizarea companiilor mici și mijlocii care nu au ca obiect de activitate domeniul IT, au descoperit de ce resurse au nevoie, atât umane cât și financiare, pentru a putea dezvolta un astfel de proiect și care sunt capcanele pe care să le evite pentru a putea beneficia de o finanțare cât mai generoasă.

O discuție interesantă, de la care mulți au plecat acasă cu agendele pline de notițe. Întâlnirea a făcut parte din modulul “Pregătit și motivat în antreprenoriat”, menit să susțină și să dezvolte antreprenoriatul buzoian.

Felicit #TNLBuzau pentru încă o ediție deosebită!”, a scris pe pagina sa de Facebook liderul PNL Buzău Gabriel Avrămescu.

3 COMENTARII

  1. […] Joi seară tinerii liberali au avut parte de o discuție interesantă despre accesarea fondurilor europene atât din PNRRR cât și din cadrul altor programe pe care românii le pot accesa. La discuții a participat secretarul de stat Ovidiu Cîmpean din cadrul Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene care pe parcursul zilei s-a întâlnit și cu reprezentanți ai autorităților locale la Instituția Prefectului, scrie observatorulbuzoian.ro. […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.