Scutaru si ROMANESCU
Cristinel Romanescu va fi viitorul copreședinte al PNL Buzău, el urmând să facă echipă la vârful noii formațiuni create din PNL și PDL cu deputatul Cezar Preda.
Anunțul a fost făcut miercuri seară de deputatul George Scutaru care, pentru că a ales să fie consilier al președintelui Iohannis, va trebui să se suspende din PNL și să renunțe la funcția de copreședinte al organizației județene.
”Joi la nivel național voi propune un nou președinte pentru PNL Buzău și o structură de birou care să reflecte rigorile statutului rezultat în urma fuziunii. Componența părții liberale a fost afectată de plecările generate de ordonanța 55. Eu urmează să fac parte din echipa domnului președinte și există niște rigori foarte clare care mă obligă să mă suspend PNL. Este nevoie ca organizația PNL să aibă alt lider iar el este Cristi Romanescu. Miercuri am avut o ședință în care am definitivat structura organizatorică ca va fi propusă joi conducerii centrale”, a declarat George Scutaru.
Prim vicepreședinți vor fi Emilian Drăgoi, Erland Cocei iar ca vicepreședinți vor fi Dorin Bădulescu, Dumitru Ene, Doina Tudor, Valeriu Marcu, Constantin Ionescu, Lucian Tănase, Ioan Caton Mateeșescu, Ionuț Iuga și Vasile Olariu”.
La rândul său, Cristinel Romanescu a declarat că va fi mult de lucru pentru a reface structurile PNL afectate de migrația aleșilor locali în baza ordonanței 55.
”Structurile PNL au fost clar destructurate. Avem mult de lucru pentru a reface aceste structuri și imaginea PNL în județul Buzău, va fi o muncă în echipă și sper să mă ridic la nivelul așteptărilor.
Totodată, George Scutaru a mai precizat că vineri își va depune demisia din Parlament.
George Scutaru a fost președinte al PNL Buzău timp de zece luni în anul 2002, după care până în 2010 a fost vicepreședinte al filialei buzoiene. Din 2010 și până acum, Scutaru a condus PNL Buzău, el aflându-se în prezent la al treilea mandat de deputat de Buzău/
Cristinel Romanescu este membru PNL din anul 2008 atunci când a candidat la funcția de primar al municipiului Buzău, pierzând alegerile în fața lui Constantin Boșcodeală. Romanescu este președintele Federației Române de Tenis de Masă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.