Președintele PNL Buzău, deputatul George Scutaru, a atras atenția, astăzi, într-o conferință de presă asupra modului duplicitar în care acționează parlamentarii buzoieni ai partidului de guvernământ. Ultima ispravă invocată de fruntașul liberal ar fi votul dat de aceștia la legea privind disponibilizările din M.A.I. Scutaru a atras atenția că deși deputații Valeriu Alecu și Cezar Preda le-au promis sprijin sindicaliștilor din Poliția buzoiană, la vot, au uitat de promisiunile făcute și au votat pentru reducerea numărului de angajați ai M.A.I.

”Din fericire, coaliția de guvernământ nu a fost capabilă să își impună acea lege aberantă, prin care 8000 de posturi din M.A.I. ar fi urmat să fie desființate. Deși domnii Valeriu Alecu și Cezar Preda s-au întâlnit în urmă cu o lună jumate și le-au promis sprijin sindicaliștilor din Poliție, de data aceasta, ca și de alte multe dăți, au uitat de promisiuni și au votat pentru desființarea posturilor din Poliție, Jandarmerie și pompieri. Iată cât de consecvenți sunt parlamentarii PDL care una spun oamenilor când sunt la Buzău, și alta votează în Parlament”, a afirmat președintele PNL, George Scutaru.

În sprijinul afirmațiilor sale, Scutaru a adus în fața jurnaliștilor listingul de vot din Camera Deputaților, pentru a vedea în scris cum au ales parlamentarii PDL să îi sprijine pe cei cărora le-au promis marea cu sarea.

În aceeași ordine de idei, Scutaru a ținut să le sugereze democrat-liberalilor că în maxim două săptămani, va urma în Camera Deputaților discutarea  ordonanței privind pensiile militarilor, pentru care deputatul Cezar Preda a  făcut demersuri chiar la Comisia de Apărare, îndemnându-i pe democrat liberali ca  măcar atunci să se țină de cuvânt .

” Sunt curios dacă domnul Cezar Preda și domnul Alecu îi vor susține într-adevăr pe pensionarii militari, peste o săptămână când se va lua în discuție ordonanța privind pensiile acestora. Vă aduc aminte că domnul Cezar Preda a trimis chiar și o scrisoare Comisiei de Apărare din Camera Deputaților prin care sugera să se țină seama de amendamentele sindicaliștilor. Așa că, într-o săptămână, maxim două,  domnii Alecu și Preda vor avea ocazia să îi susțină cu adevărat pe pensionarii militari”, a încheiat președintele PNL, George Scutaru.

Ciprian STERIAN

[audio:http://www.observatorulbuzoian.ro/wp-content/uploads/2011/05/George-SCUTARU.mp3|titles=George SCUTARU]

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.