După o lungă absență din spațiul public,  deputatul PDL, Cezar Preda,  a dezvăluit, astăzi, misterul care plana în jurul său,  toată lumea întrebându-se unde a dispărut liderul democrat liberal buzoian după alegerile care l-au desemnat pe președintele partidului. Preda a spus că în timpul cât a lipsit s-a pus cu burta pe carte pentru a-și recupera permisul de conducere suspendat după ce a fost prins cu viteză ilegală în județul Bacău.  Liderul democrat-liberalilor buzoieni a declarat că nu și-a primit, încă actul înapoi și că, pentru aceasta,  va trebui să susțină un examen.

”Am învățat, dar nu am dat încă examenul. O să îl dau săptămâna viitoare sau peste două săptămâni. Vă anunț după ce l-am dat, și nu înainte, ca să fiți voi acolo”, a declarat astăzi, deputatul Cezar Preda.

Pâna aici, nimic ieșit din comun doar că, democrat liberalul a fost luat de val și a recunoscut în fața ziariștilor un lucru ce nu trebuia, neapărat, scăpat din casă: ”Am scăpat extraordinar de onorabil. Mi-a luat carnetul și nimeni nu m-a mai rugat niciodată, din deputați și senatori care tranzitează județul Buzău, pentru că cel mai mare pericol este în județul Buzău la Costești și la Oreavu. Nu am nici o obligație la nimeni, nu mă mai caută nimeni. Dacă mi l-a luat mie, cine să mă mai caute? Cum să te mai solicite să îi ajuți?  Ți l-a luat, ți l-a luat. Foarte bine.”

După o așa mărturisire ce vine și aruncă o pată nu doar pe obrazul politicienilor ci și pe al polițiștilor, deputatul și-a dat seama că a greșit.

Întrebat în câte astfel de cazuri a intervenit, Preda a întors-o, vorba românului, ca la Ploiești: ” Nu m-a căutat nimeni. Am evitat doar eventualitatea asta, să nu fiu pus în situația  să am motive să refuz. Am înțeles că i l-au luat și lui Oprișan și lui Tăriceanu. Care-i problema?”

 

Ciprian STERIAN

[audio:http://www.observatorulbuzoian.ro/wp-content/uploads/2011/05/Cezar-PREDA.mp3|titles=Cezar PREDA]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.