Gerul cu care ne confruntăm de câteva zile a mai făcut o victimă la Buzău. Un muncitor de la Apele Române a fost găsit, aseară, înghețat chhiar în fața clădirii unde lucra și unde obișnuia să doarmă peste noapte.
Bărbatul de 54 de ani lucra ca paznic la un canton al Apelor Române de la marginea orașului, aflat în imediata apropiere a podului de la Vadu Pașii. El a fost găsit cu fața în zăpadă de unul din colegii săi de serviciu.
„L-a găsit colegul nostru cu fața în jos, căzut și țeapăn. A sunat imediat la 112, a venit salvarea dar n-au mai avut ce să îi facă”, a declarat Adrian Biță, șef serviciu hidrotehnic la Direcţia Apelor Ialomiţa-Buzău.
Martorii spun că bărbatul avea probleme cu inima și în nici un caz nu ar fi trebuit să iasă afară în ger din cantonul unde era cald. Astfel, medicii sunt de părere că organismul bărbatului a fost supus unui șoc termic care i-a fost fatal.
Chiar dacă nu sunt suspiciuni, polițiștii au demarat cercetările în acest caz. „Din cercetările efectuate la fața locului de echipa operativă nu au rezultat suspiciuni cu privire la împrejurările în care a survenit decesul bărbatului de 54 de ani. Cu ocazia examinării vizuale a cadavrului nu au fost observate urme de violenta, cauzele decesului urmând a fi stabilite după efectuarea necropsiei”,a declarat aseară purtătorul de cuvânt al IPJ Buzău, Florina Crucianu.
Azi noapte, mercurul termometrelor a coborât la Buzău până la valoarea de -17 grade Celsius iar medicii sunt de părere că, pe o astfel de vreme, cardiacii reușesc cu greu să reziste.

Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.