tren-ger
Trenurile de călători au întârzieri de până la o oră din cauza gerului, circulând cu viteză redusă. Nicio linie de cale ferată nu este închisă, informează CFR.

Personalul feroviar verifică şinele, macazurile şi liniile de contact, în staţii şi în linie curentă, astfel încât să se intervină şi să se remedieze orice posibilă defecţiune tehnică, a precizat sursa citată.

Călătorii sunt sfătuiţi ca, înainte de plecarea la drum, să se informeze telefonic la Gara CFR din localitatea de plecare despre mersul trenului cu care intenţionează să călătorească.

Numerele de telefon de la staţiile CFR sunt publicate pe www.cfrcalatori.ro, la secţiunea Info Utile/Informaţii Telefonice.

Situaţia actualizată privind circulaţia trenurilor este afişată pe site-ul cci.cfr.ro/mt/default.asp.

Pasagerii care doresc să renunţe la călătorie vor primi, la cerere, contravaloarea biletelor pentru parcursul neefectuat.

Potrivit Administraţiei Naţionale de Meteorologie, în toată ţara vor fi, până vineri, temperaturi minime sub minus 15 grade şi, în unele zone, sub minus 25 de grade. La Buzău, miercuri dimineață s-au înregistrat -14 grade Celsius în timp ce la Pătârlagele au fost -17 grade Celsius.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.