Geta BURDUCEA

UPDATE: S-a încheiat ultima probă din cadrul examenului susținut la Ministerul Educației pentru șefia IȘJ Buzău. La interviu au participat Geta Burducea, Dumitru Săndulache și Ionela Voicu. Radu Ispirescu s-a retras din concurs.
În urma interviului, Geta Burducea a fost declarată admisă, cu nota 9.04, în timp ce Ionela Voicu a picat cu nota 3.82, la fel și Dumitru Săndulache, notat cu 4, 66. Rămâne de văzut ce se va întâmpla acum dat fiind că Geta Burducea a picat la testarea scrisă, Voicu și Săndulache la CV și la interviu. Candidații la șefia IȘJ Buzău speră ca rezolvarea contestațiilor depuse să le aducă funcția mult râvnită.

Actualul șef al învățământului buzoian, profesor Geta Burducea, a ratat proba scrisă din concursul pentru șefia Inspectoratului Școlar. La prima probă a examenului organizat miercuri la Ministerul Educației, Burducea a fost notată cu 5. 95 în timp ce minima pentru a putea fi admisă este 7.00. Radu Ispirescu a luat nota 3.00 în timp ce Ionela Voicu și Dumitru Săndulache au fost notați cu 8.35.
Însă, Voicu și Săndulache, la fel ca și Ispirescu, au picat la CV. La proba de CV, Geta Burducea a obţinut 35 de puncte, 30 de puncte fiind minim pentru ca testarea să fie promovată, Dumitru Săndulache a fost notat cu 28,5 puncte, Radu Ispirescu 28 si IOnela Voicu 26 de puncte.
Mai e de susținut o singură probă, cea a interviului, însă cum fiecare dintre cei patru candidați a ratat câte o probă, cel mai probabil, nici după concursul de miercuri de la Ministerul Educației, Buzăul nu va avea un general cu acte în regulă. E posibil ca unii din candidați să depună contestație, doar într-o astfel de situație, dacă eventuala contestație va fi rezolvată favorabil candidatului, lucrurile s-ar putea schimba.
Revenim !

2 COMENTARII

  1. Se pare ca unii castiga experienta la greu … poate pana data viitoare o sa vada si neregulile si o sa reuseasca sa citeasca si art. 260 din Metodologie si poate … cel putin bibliografia … (daca este cazul … pot da mai multe detalii despre penibilitatea unora)!!!

    Parca distinsa doamna era nemutumita ca … atrageam atentia comisiei ca … pentru a fi evaluator e nevoie sa mai pui si mana pe carte si … important sa si citesti 😉

    PS. Barfele vorbesc ca … deja un anumit candidat de la Buzau, ar fi fost promovat … inainte de contestatii :))) – sper sa fie doar barfe, ci nu …!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.