Gheorghe COMAN
Gigioacă mai are de așteptat până când va ieși din închisoare. Cererea de eliberare provizorie pe cauțiune înaintată de fostul șef al PC Buzău, Gheorghe Coman a fost trimisă de magistrații Înaltei Curți de Casație și Justiție la Completul de 5 judecători, cea mai temută instanță care nu a iertat, de-a lungul timpului, niciunul dintre politicienii care au avut probleme cu legea.
Astfel, magistrații bucureșteni au „trimis cererea de înlocuire a măsurii arestării preventive cu măsura controlului judiciar pe cauțiune, formulată de inculpatul Coman Gheorghe la Completul de 5 Judecători al Înaltei Curți de Casație și Justiție, spre competenta soluționare”, după cum se arată în încheierea ședinței de judecată din data de 20 martie.
Completul de 5 judecători urmează să se întrunească, luni, pentru a judeca cererea fostului șef al PC Buzău și, tot luni, același complet va lua în discuție și recursul formulat de Gigioacă la condamnare cu un an de închisoare dictată de prima instanță care l-a judecat pe deputatul buzoian.

Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.