După prima săptămână de pregătire, antrenorul Gloriei Buzău, Viorel Ion se declară mulţumit de felul în care jucătorii s-au readaptat la efort, precizând că şi cei pe care i-a găsit la echipă au potenţial. Cu toate acestea, tehnicianul grupării din Crâng nu ascunde faptul că lotul mai trebuie întărit cu alţi fotbalişti experimentaţi. În acest sens, conducerea clubului se află în tratative cu mai mulţi jucători printre ei numărându-se Bosoi, Ciocâlteu, Ignat care au mai lucrat sub comanda lui ,,Vioară” la C.F. Brăila dar şi cinci stranieri. Aceştia urmează să ajungă la Gloria Buzău, prin intermediul impresarului Traian Gherghişan, cel care zilele trecute l-a adus şi pe preparatorul fizic spaniol, Enrique Roqueta.
,,Mai aşteptăm la probe şi patru brazilieni cel mai probabil săptămâna viitoare după ce vor lua viza de intrare precum şi un jucător al Naţionalei Nigerului. De asemenea la Gloria s-ar putea să sosească şi 3-4 jucători importanţi din ţară dar deocamdată nu vreau să le dau numele. Pot spune însă că sunt foarte buni iar unii dintre ei au cochetat chiar şi cu Dinamo”, susţine Viorel Ion.
Altfel, la antrenamentul de luni al formaţiei buzoiene s-au alăturat lotului încă doi jucători noi,a ceştia fiind Marius Drăguţ(mijlocaş-Unirea Slobozia) şi Ionuţ Constantin(fundaş-Săgeata Năvodari).
Adrian SOARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.