Bunica si Vioara

Spectatorii prezenţi luni la antrenamentul Gloriei Buzău au rămas surprinşi când pe teren şi-a făcut apariţia nimeni altul decât autorul acelui gol memorabil marcat Stelei, Romeo Bunică. Rămas în inimile microbiştilor buzoieni şi revenit acasă după înlăturarea de la cârma echipei din Voluntari, fostul atacant s-a pregătit cot la cot cu jucătorii lui Viorel Ion ceea ce a stârniti curiozitatea chibiţilor şi a presei. Privind participarea sa la antrenamentele grupării din Crâng, Bunică a spus că, doar vrea să facă mişcare lucru confirmat şi de ,,Vioară”. Tehnicianul Gloriei Buzău a recunoscut însă faptul că, în ciuda vârstei şi l-ar fi dorit în echipă pe fostul său elev de acum câţiva ani, dacă avea mai puţine kilograme.
,,Bunică a venit şi el să facă mişcare însă mi-aş fi dorit un atacant ca el. Dacă avea cu vreo 20 de kilograme mai puţin, era altceva. Vă spun însă că în cazul în care slăbeşte pot să joc şi cu el. Trebuie să recunosc că am făcut chiar un plan de bătaie şi dacă vedem că nu merge treaba cu unii jucători, sper însă să nu fie aşa, mă legitimez atât eu cât şi Bunică şi tot câştigăm zece partide să rămânem în liga secundă”, a declarat antrenorul Gloriei Buzău,Viorel Ion.
Nu este însă exclus ca Romeo Bunică să fie cooptat în stafful tehnic al grupării buzoiene, mai ales că, deocamdată nu are niciun angajament şi este un antrenor ambiţios şi serios.
Adrian SOARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.