Până şi vânzătoarele de seminţe care dădeau târcoale stadionului din Crâng ştiau că, pentru Gloria Buzău meciul cu Olimpia Râmnicu Sărat nu putea fi decât, unul în familie. De fapt un util antrenament cu ,,surioara” pentru marea confruntare din runda viitoare cu liderul seriei,Viitorul Axintele aşa că, toate cele trei puncte erau trecute în contabilitate, chiar înainte de primul fluier al arbitrului. Poate, doar copiii de la grupa pregătitoare şi babele care descântă să fi crezut altceva.Cei care au ţinut să fie prezenţi în tribune au avut o singură curiozitate şi anume, diferenţa de scor la care va câştiga Gloria Buzău. Însă ca totul să pară autentic, cei care au înscris primii au fost chiar oaspeţii. Lucru care s-a întâmplat la doar câteva minute de la începerea partidei când în urma unui contraatac, Lazăr a fost agăţat în careu de fundaşul Zamfir obţinând astfel penalty.Unul executat şi transformat de Vlaicu(7) jucător care în iarnă s-a pregătit cu echipa din Crâng. Nu a trecut însă prea mult timp şi gazdele au restabilitit egalitatea prin fostul râmnicean, Lungoci(13), acesta reluând mingea în poartă din apropiere la o centrare a lui Burlacu. Imediat buzoienii au întors rezultatul în favoarea lor graţie lui M.Gheorghe(14) care a fructificat cu un şut din şase metri ca la antrenament, pasa celui care a deschis scorul şi astfel totul decurgea conform planului. Gloria a mai păstrat goluri şi pentru repriza secundă când noul introdus în teren, Percă(69;78) şi-a trecut în cont o ,,dublă” stabilind de altfel şi rezultatul final al unei partide în care oaspeţii ,,s-au dăruit exemplar” şi au dovedit că sunt parolişti. Acum gândurile grupării din Crâng se îndreaptă către un meci adevărat, adică cel din etapa viitoare cu Viitorul Axintele, decisiv pentru promovare.

Gloria Buzău – Olimpia Rm.Sărat 4-1(2-1)
Au marcat: Lungoci(min.13), M.Gheorghe(min.14), Percă(min.69;78) iar de la oaspeți Vlaicu(min.7-pen.)

Gloria Buzău
Sîrbu-Cucu, Agache, Ştefănescu, Zamfir(min.60 Andriţoiu), Renţea, M.Gheorghe(min.67 Percă), Burlacu(min.46 Jercălău), Fl.Alexandru, Bobe(min.70 Chelaru), Lungoci
Antrenor:Marian Roşu

Olimpia Rm.Sărat
Toader(min.49 Alecu)-Vlaicu, Răpiţeanu, Frăţilă, Mănăilă, Lazăr(min.67 Nicoliţă), Lungu, Teodorescu, Ghiţulescu, Oprică(min.46 Bogoş), Butoi(min.84 Andrei)
Antrenor:Dan Paveliuc

Adrian SOARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.