IMGZ01apr

Fără îndoială, problema câinilor fără stăpân este una a cărei rezolvare a pus la grea încercare mințile multor politicieni. Pentru că tot ceea ce s-a încercat până acum a fost cam fără succes, consilierul județean Dănuț Păle, responsabil cu problema câinilor vagabonzi din municipiul Buzău, intenționează să pună tehnica să lucreze în favoarea sa. Pentru asta el a apelat la tableta primită de la Consiliul Județean și a programat-o, după cum se poate vedea, să gândească o soluție cât mai viabilă pentru a scăpa de una din problemele cu care se confruntă de ani buni orașul Buzău.
Ciprian STERIAN

5 COMENTARII

  1. Doar tableta să facă ceva că el…………………………….. cam greu cu gâditul. Cunoștem elementul; gargaragiu, panglicar și genial de incompetent. Bineânțeles că la papa KK – PRIMUL, dar bine până la urmă că s-a prins lumea și s-ar putea ca cineva să-i dea peste mâna care o tot îndeasă în buzunarul public. Cam greu totuși dar poate, poate – dracu mai știe ?????????

  2. Bai LABAxxxxx de cetatean, ce stii tu despre persoana despre care sa vorbeste ca sa-ti dai cu parerea? Du-te ba si te impusca, idiotule!!! Sigur esti dintre cei care n-au facut NIMIC in viata lor, dar care se uita excesiv la tv. !
    ( Domnule adm. imi cer scuze pentru limbaj, dar este in prime…). DANE, capul sus si la treaba…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.