Echipa din Crâng a suferit o nouă înfrîngere în actuala ediție de campionat. Gloria Buzău a pierdut în ultimul minut cu scorul de 0-1 meciul disputat în deplasare împotriva uneia dintre candidatele la promovare C.S. Municipal Studențesc Iași. Unicul gol al partidei din cadrul etapei cu numărul trei a eșalonului secund a fost marcat de Onofraș care a fructificat din apropiere o centrare a lui Cl.Tudor. La final, antrenorul formației buzoiene Mihai Ciobanu a declarat:
,,În acest meci am reușit să fim mai prompți în intervențiile din defensivă limitând acțiunile adversarei dar, din păcate, nu am pus în pericol poarta gazdelor. Golul primit în ultimul minut de joc a fost ca un pumnal înfipt în ficat. Se știe că fotbalul îi premiază pe cei mai curajoși dar suntem la începutul unui maraton și încercăm să facem o cursă cât mai bună.”
Gloria Buzău va juca în etapa viitoare pe teren propriu în compania echipei F.C.M.Bacău însă până atunci va susține meciul din Cupa României cu C.S. Otopeni programat marți pe stadionul din Crâng cu începere de la ora 16.30.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.