Primul meci de verificare susţinut de Gloria Buzău în această iarnă a coincis cu o înfrângere. Sâmbătă, echipa din Crâng a cedat la limită, scor 0-1 în confruntarea cu C.S.Voluntari, găzduită de stadionul ,,Cornel Negoescu”. Unicul gol al partidei a fost marcat de Maxim în repriza întâi(min.41) care cu un şut din apropiere a speculat o greşeală a fundaşului buzoian, Zanfir. La final, antrenorul gazdelor, Marian Roşu s-a arătat mulţumit într-o oarecare măsură de prestaţia elevilor săi şi consideră rezultatul mai puţin important având în vedere că a fost primul amical.
,,După părerea mea a fost un meci util, pe parcursul căruia am încercat să vedem la lucru toţi jucătorii pe care i-am avut la dispoziţie şi mi-a plăcut atitudinea lor. Pentru început, ca şi joc sunt mulţumit însă păcat că rezultatul nu a fost şi el, unul favorabil. Referitor la noii jucătorii pot spune că mi-a plăcut cât de cât de cât, felul în care s-au mişcat pe teren. Sigur că au fost şi multe nereuşite pe care, în această perioadă trebuie să le remediem”, a declarat tehnicianul grupării buzoiene, Marian Roşu.
Gloria Buzău a evoluat în următoarea alcătuire:
Sîrbu-Cucu, Bîrsănel, Andriţoiu, Zanfir, Renţea, Roman, Alexandru, Mircea, Burlacu, Lungoci
Pe parcurs au mai jucat:Feny, Ştefănescu, Jercălău, Percă, Bobe, Luiceanu, Păun, Chiriţă, Vişan.
Echipa buzoiană va susţine următorul meci de verificare, miercuri când va întâlni pe stadionul ,,Cornel Negoescu”, pe Conpet Ploieşti.
Adrian SOARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.