Programat să se desfășoare în Cafeneaua Artiștilor, concertul „Viței de Vie” la Buzău a fost mutat, în ultima clipă, la No Limit datorită numărului mare de spectatori care nu ar fi avut loc în locația stabilită inițial. La eveniment au participat câteva sute de persoane, majoritatea tineri dar și oameni trecuți de prima tinerețe veniți să asculte în premieră melodii acustice ce se vor regăsi pe noul album „Vița de Vie” ce urmează să fie scos pe piață în cursul acestui an. Trupa a fost bine primită și tinerii s-au încălzit încă de la primele acorduri ieșind la dans pe perechi chiar pe melodiile proaspăt reorhestrate în variantă acustică.

Punctul culminant al recitalului a venit însă spre final când Adrian Despot și coechipierii au interpretat melodiile cunoscute ale trupei în varianta consacrată.

Finalul a fost de-a dreptul incendiar când locul din fața scenei a devenit total neîncăpător pentru amatorii de distracție iar artiștii nu au fost lăsați să coboare de pe scenă până când nu au mai interpretat câteva melodii la cererea publicului.
Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.