Dan Tulpan

Deşi a încheiat campionatul pe locul 2, Gloria Buzău ar putea fi totuşi, declarată echipa promovată în liga secundă! Asta deoarece câştigătoarea seriei, Viitorul Axintele riscă o penalizare de 9 puncte după ce a încălcat unul dintre articolele din R.O.A.F. şi anume cel privind obligativitatea înscrierii în competiţie a grupelor de juniori C, D şi E. Imediat cum a aflat despre nerespectarea regulamentului de către gruparea ialomiţeană, preşedintele Gloriei Buzău, Dan Tulpan a sesizat atât Departamentul Competiţii din cadrul Federaţiei Române de Fotbal cât şi Serviciul Competiţii Juniori solicitând analizarea cazului şi sancţionarea clubului Viitorul Axintele, conform Art.34 pct. 3.1. lit. b din R.O.A.F. Aici se precizează faptul că echipa de seniori va fi penalizată cu 9 puncte în campionat iar în această situaţie se află mai multe formaţii din Liga a III-a.
,,Bănuiesc că niciuna dintre persoanele implicate la nivelul Asociaţiei Judeţene de Fotbal Ialomiţa nu poate încălca regulamentele, legea şi să raporteze lucruri fictive la F.R.F. deoarece există destule probe şi cred că având în vedere ce se întâmplă în fotbalul românesc nu e cazul să mai rişte ceva. Eu sunt convins că cei de la Axintele vor încerca să facă totuşi unele chestii pentru a scăpa de penalizare cu ajutorul A.J.F. -ului din Ialomiţa. Este însă răspunderea lor şi dacă îşi riscă pielea e treaba lor şi nu mă priveşte. Mi s-a ridicat mingea la fileu şi mă simt obligat să fac asta deoarece trebuie să îmi apăr clubul meu. Acum aşteptăm verdictul comisiilor abilitate şi sunt optimist fiindcă ştiu să citesc regulamentele şi după cum m-am informat, toti cei care sunt în culpă trebuie să se subordoneze şi să plătească”, a declarat Dan Tulpan
În cazul în care echipa Viitorul Axintele va fi penalizată cu 9 puncte,aşa cum prevede regulamentul atunci se va afla la egalitate cu Gloria Buzău care va promova având în vedere că în meciurile directe a marcat un gol mai mult.
Vezi aici memoriile făcute de clubul din Crâng!

Adrian SOARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.