Având un moral ridicat după ultimele rezultate, Gloria Buzău va încerca mâine să își adjudece încă trei puncte pe teren propriu. Elevii lui Mihai Ciobanu primesc mâine, acasă, vizita echipei FC Botoșani într-o partidă contând pentru etapa a 26 a Ligii aII-a la fotbal. Mihai Ciobanu, care a antrenat cândva echipa moldovenilor, consideră confruntarea una dificilă însă declară că abia așteaptă să își bată fosta echipă.
“F.C. Botoșani este o echipă care și-a propus mai mult decât a putut realiza, iar unde a jucat a lăsat o impresie bună. Aș dori ca băieții să mențină forma sportivă arătată în ultimul timp și, trebuie continuitate dacă îți propui să obții mai mult. Cred că jucătorii sunt conștienți de acest lucru și în același timp conștiincioși la antrenamente. Jocul nostru necesită îmbunățiri și sperăm să găsim soluțiile cele mai eficiente pentru obținerea unei victorii care să ne ridice în clasament”, a adăugat Mișu Ciobanu.
Partida care se va disputa mâine pe stadionul din Crâng începând cu ora 11.00 va fi arbitrată la centru de Nicolae Bordean (Sibiu) ajutat la cele două linii de Daniel Ciocane (Sibiu) și Mihail Grigoriu (București).
Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.