Fotbal Gloria Voluntari-2
Comisia de Disciplină din cadrul Federaţiei Române de Fotbal va analiza în cadrul şedinţei de luni un caz de trucare a unor meciuri din sezonul trecut al Ligii a II-a, au declarat surse federale citate de MEDIAFAX.
Dosarul a ajuns la Comisia de disciplină a FRF în urmă unei sesizări a Departamentului de Integritate din cadrul federaţiei, şi se referă la 12 meciuri din sezonul 2014-2015 al Ligii a II-a. Conform surselor citate, cele mai multe meciuri suspecte de trucare sunt ale formaţiei Gloria Buzău, două dintre ele fiind disputate de către actuală prim-divizionara FC Voluntari. Unul din meciurile suspecte de blat ar fi cel din 22 noiembrie 2014 cu F.C. Voluntari în care Gloria Buzău a fost învinsă cu 5-1.
La dosarul înaintat Comisiei de Disciplină a FRF, şi care fi analizat luni, au fost depuse mai multe probe video, cât şi mărturii în scris ale unor jucători. Din declaraţiile celor care au depus probe reiese faptul că meciurile din Liga a II-a ar fi fost trucate, rezultatele acestora fiind jucate la mai multe case de pariuri din străinătate.
Sursele citate au afirmat că meciurile trucate se află şi în atenţia autorităţilor române, care au recomandat însă ca iniţial cazul să fie analizat de către instanţele sportive.
De asemenea, nu este exclus ca în atenția organelor de cercetare să intre în curând și meciul disputat de echipa reprezentativă a județului în compania formației Dunărea Călărași meci pierdut de buzoieni cu un scor catastrofal de 8-0.

1 COMENTARIU

  1. […] Comisia de Disciplină din cadrul Federaţiei Române de Fotbal va analiza în cadrul şedinţei de luni un caz de trucare a unor meciuri din sezonul trecut al Ligii a II-a, au declarat surse federale citate de MEDIAFAX. Dosarul a ajuns la Comisia de disciplină a FRF în urmă unei sesizări a Departamentului de Integritate din cadrul federaţiei, şi se referă la 12 meciuri din sezonul 2014-2015 al Ligii a II-a. Conform surselor citate, cele mai multe meciuri suspecte de trucare sunt ale formaţiei Gloria Buzău, două dintre ele fiind disputate de către actuală prim-divizionara FC Voluntari. Unul din meciurile suspecte de Sursă știre […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.