Catalin IlnitchiUn buzoian se află printre victimele tragediei din club Colectiv. Este vorba despre Cătălin Ilnițchi, un tânăr de 30 de ani, originar din Buzău, dar care se stabilise în ultimii ani în București. Vineri seară, el s-a aflat în ”Clubul Morții” iar acum se zbate pentru viață pe un pat de spital. Mai exact, Cătălin este internat la Floreasca, fiind în comă indusă, cu arsuri pe față, torace și mâini. Cunoscuții tânărului spun că medicii îi dau șanse buzoianului, însă nu sunt excluse nici riscurile, ca în cazul oricărei arsuri. Buzoianul Cătălin Ilnițchi a absolvit Liceul Alexandru Marghiloman din Buzău, fiind pasionat în anii de liceu de matematică și informatică. A urmat apoi facultatea de Construcții și s-a stabilit în București. Cunoscuții susțin că tânărul a iubit dintotdeauna rock-ul, fiind un amator al concertelor și al festivalurilor de profil.
Iubea Top T, își aduc aminte prietenii, care susțin că fotografia este o altă pasiune arzătoare a buzoianului. Cătălin Ilnițchi are nevoie de gânduri bune iar prietenii de pe Facebook speră ca rugile lor să facă minuni pentru tânărul aflat acum în cel mai mare impas al vieții sale. Prietenii s-au mobilizat pe rețeaua de socializare iar împreună se roagă ca buzoianul să treacă cu bine peste cumpăna în care se află.

2 COMENTARII

  1. […] Un buzoian se află printre victimele tragediei din club Colectiv. Este vorba despre Cătălin Ilnițchi, un tânăr de 30 de ani, originar din Buzău, dar care se stabilise în ultimii ani în București. Vineri seară, el s-a aflat în ”Clubul Morții” iar acum se zbate pentru viață pe un pat de spital. Mai exact, Cătălin este internat la Floreasca, fiind în comă indusă, cu arsuri pe față, torace și mâini. Cunoscuții tânărului spun că medicii îi dau șanse buzoianului, însă nu sunt excluse nici riscurile, ca în cazul oricărei arsuri. Buzoianul Cătălin Ilnițchi a absolvit Liceul Alexandru Marghiloman din Buzău, Sursă știre […]

  2. Un articol desavarsit. Calitatea, cantitatea, informatiile, sunt pura arta jurnalistica. Oare autorul articolului are decenta sa se semneze? As dori sa urmaresc cariera acestui jurnalist desavarsit….
    Stiu ca orice jurnalist adevarat sta in spatele articolului sau….. Asta daca nu cumva citim doar speculatiile unui amator

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.