Deși în postura de favorită în meciul de sâmbătă cu Steaua II, Gloria Buzău nu are deloc o misiune ușoară în partida care se va desfășura în deplasare. Chiar dacă buzoienii pleacă cu gândul de a obține un punctaj maxim, astfel încât să își asigure până la Paște un loc în liga secundă pentru anul viitor, nici bucureștenii nu se vor da la o parte, cu una cu două, mai ales că de rezultat depinde rămânerea lor în lupta pentru supraviețuire.
În ciuda faptului că se confruntă cu probleme de lot, Ursu, Filip si V. Stan fiind accidentați, antrenorul Mihai Ciobanu speră ca Gloria să treacă peste meciul de sâmbătă și să își adjudece cele trei puncte puse în joc
”Vreau să văd cum jucătorii mei se vor ambiționa să obțină un rezultat pozitiv care va dovedi tuturor că denumirea de Steluța nu mai este valabilă. Gloria este doar a buzoienilor iar steluțe au doar cei de la clubul din Ghencea la grupele de copii și juniori. Jocul de sâmbătă este cel mai important pentru evitarea acestei zone fierbinți”, a declarat antrenorul Gloriei, Mihai Ciobanu.
Și căpitanul formației din Crâng, Mădălin Pușcă recunoaște că jocul este unul dificil deoarece Steaua II este o adversară directă în lupta pentru supraviețuire.
” Dacă ar fi să ne luăm după locul din clasament noi suntem favoriți și vom face tot ce putem pentru a caștiga și astfel să îi băgăm jos de tot în clasament”, a declarat căpitanul Mădălin Pușcă.
Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.