Adrian RADUCA
Victoria. Aceasta este singura variantă acceptată de Gloria Buzău în confruntarea de pe teren propriu cu ,,lanterna roşie”a seriei, F.C.M. Dorohoi. Echipa lui ,,Vioară” va încerca să facă totul pentru a opri în Crîng, cele trei puncte la bătaie şi astfel să îşi mai spele din păcatele comise în ultimele două meciuri disputate în deplasare şi în care a încasat opt goluri. Chiar dacă pornesc cu prima şansă în această partidă, buzoienii conştientizează faptul că nu vor avea deloc o misiune uşoară şi asta fiindcă, aflaţi în mare foame de puncte, oaspeţii ce vin se vor agăţa de orice în vederea obţinerii unui rezultat pozitiv.
,,Avem un meci un meci greu mai ales că venim după două etape foarte nasoale în care am suferit înfrângeri.Trebuie să uităm ce a fost şi să facem totul în aşa fel,încât să obţinem cele trei puncte pentru a ne fi bine. Dacă nu le luăm, am pus-o! În cazul în care nu câştigăm acest joc o să fie foarte nasol. Noi sperăm să iasă bine şi să luăm toate punctele deoarece trebuie neapărat”, a punctat atacantul Gloriei Buzău, Adrian Răduca.
Partida Gloria Buzău – F.C.M. Dorohoi, programată în cadrul etapei a VI-a din turul ligii secunde se va disputa cu începere de la ora 11.00.

Adrian SOARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.