Marian ROSU

Toate drumurile duc la Axintele. Asta pot spune jucătorii Gloriei Buzău care, vineri joacă meciul vieţii lor pe terenul liderului,Viitorul. Aflată în lupta pentru promovarea în eşalonul secund, echipa din Crîng este ,,condamnată” să câştige această confruntare. Calculele sunt simple. În cazul unei victorii, buzoienii i-ar egala la puncte pe ialomiţeni şi cum în tur primii s-au impus acasă cu 2-0 vor face rocada în clasament. Astfel, formaţia antrenată de Marian Roşu s-ar putea considera ca şi promovată dat fiind şi faptul că şi programul până la sfârşitul campionatului o avantajează, fiind mult mai uşor decât cel al contracandidatei sale. Orice alt deznodământ al ,,finalei” cu Viitorul Axintele ar însemna o mare tragedie pentru Gloria şi implicit fotbalul buzoian! Nu mai încape nicio îndoială că întâlnirea dintre cele două combatante va fi una de gradul III şi se poate întâmpla orice. Gruparea din Crîng a pregătit în linişte şi cu minuţiozitate acest joc, de miercuri aflându-se în minicantonament la Monteoru. Tehnicianul Gloriei Buzău, Marian Roşu dă asigurări că elevii săi conştientizează cât de importantă şi dificilă va fi această partidă însă a precizat că în sânul echipei domneşte optimismul.
,,Cu toţii suntem conectaţi la acest joc, unul care pentru noi este extrem de important din toate punctele de vedere ca şi celelalte de altfel. Este însă un meci special deoarece jucăm cu echipa de pe primul loc care porneşte favorită. Adversara are şi un atu în faţa noastră, mai exact, omogenitatea lotului din care fac parte jucători cu experienţă în liga a II-a. Ne dorim însă şi sunt convins că, la ora jocului băieţii se vor vor prezenta în cea mai bună formă mai ales că i-am văzut destul de concentraţi. Nici nu concep să nu câştigăm acest meci iar şi consider că valoarea va face diferenţa mâine(n.r.vineri). Vrem să facem o mare bucurie tuturor buzoienilor care iubesc fotbalul”, a adăugat antrenorul formaţiei din Crîng, Marian Roşu.
Derbyul campionatului,Viitorul Axintele-Gloria Buzău se va disputa cu începere de la ora 17.00 iar oaspeţii vor fi însoţiţi de mai mulţi suporteri care vor face deplasarea cu autocare puse la dispoziţie de club. Partida, programată în cadrul etapei a XVIII-a va fi arbitrată de o brigadă alcătuită din Marcel Bârsan(Bucureşti), Cristian Nica(Ploieşti) şi Eduard Ungureanu(Bucureşti).
Adrian SOARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.