Gloria Buzău va evolua mâine, pentru prima dată în faţa propriilor suporteri, în această ediţie de campionat. Într-un meci programat în cadrul seriei a II-a din turul campionatului eşalonului trei, echipa din Crâng va întâlni satelitul Sportului Studenţesc. Buzoienii pot considera această confruntare ca pe un antrenament cu public având în vedere că, până acum ,,bobocii”din Regie au fost carne de tun pentru adversari. Dealtfel, antrenorul Gloriei Buzău, Ştefan Stoica speră ca echipa sa să marcheze cât mai multe goluri şi să-i mulţumească pe spectatorii care vor fi prezenţi în tribune.
,,Cred că am reuşit să facem o echipă puternică iar la momentul acesta, Gloria Buzău nu ştiu dacă poate să piardă în campionatul Ligii a III-a şi când spun asta mă bazez pe ceva. Sper ca în meciul cu Sportul, o formaţie cu jucători tineri să ne facem jocul nostru şi să câştigăm fără probleme. Chiar dacă adversara a pierdut la scor cele două partide trebuie să tratăm totul cu seriozitate şi să fim disciplinaţi pentru a lua cele trei puncte. Emoţii există la orice joc însă e doar la început şi eu nu cred că se pune problema ca Buzăul să nu câştige”, a declarat tehnicianul echipei buzoiene, Ştefan Stoica.
Partida Gloria Buzău-Sortul Studenţesc II se va disputa cu începere de la ora 17.00 şi conteaz[ pentru etapa cu numărul trei.

Adrian SOARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.