Ce a luat pe mere a dat pe pere. După ce cu o etapă în urmă reuşise să producă o surpriză învingând în deplasare pe C.S. Otopeni, vineri Gloria Buzău a comis-o acasă. Echipa din Crîng a pierdut cu scorul de 1-2, meciul disputat împotriva Astrei II Giurgiu şi astfel şansele de a se menţine în eşalonul secund par compromise în mare măsură. Deşi nu aveau voie să  risipească puncte dată fiind situaţia critică în care se află, gazdele au făcut totuşi cel mai prost joc din retur. Asta în timp ce oaspeţii, lipsiţi de griji au venit la Buzău cu temele pregătite începând confruntarea în forţă iar după ocaziile irosite de Gafiţa(7) şi Constantin(13) au izbutit să deschidă scorul. Giurgiuvenii au declanşat un contraatac iar Florea(14) a pătruns în careu şi după ce şutul său din unghi a fost respins în faţă de portar, profitând de gafa fundaşului Berceanu a tras din nou cu sete iar mingea a poposit în poartă, nu înainte să lovească bara. Formaţia buzoiană a replicat prin Ursu(18) care din poziţie favorabilă a şutat puternic de la colţul careului mare dar mingea nu a nimerit ţinta. Peste câteva minute, gazdele au egalat prin Jercălău(24) care a prins un şut senzaţional de la aproximativ 25 de metri,mingea a ,,muşcat”gazonul chiar în faţa portarului şi a sărit peste acesta intrând apoi în poartă. Se părea că Gloria îşi revine dar nu a fost întocmai deoarece satelitul Astrei a preluat din nou conducerea pe tabelă taxând greşelile în lanţ ale apărării adverse care parcă se afla sub efectul somniferelor. Achim a centrat în faţa porţii iar Florea(33) din săritură a înscris cu călcâiul trecându-şi astfel în cont o ,,dublă”. Oaspeţii îşi puteau mări avantajul spre finalul primei reprize dar mingea reluată cu capul de Gafiţa(43) din zece metri a trecut peste bara transversală. După pauză echipa lui Ciobanu a încercat să se apropie de poarta lui Gavrilaş iar noul intrat pe teren, Mbella(69) a marcat spectaculos cu un voleu din interiorul careului numai că golul a fost anulat pe motiv de ofsaid.

În urma rezultatului de vineri, Gloria Buzău a rămas cu numai 17 puncte acumulate şi ocupă penultimul loc în clasamentul seriei I urmând ca etapa viitoare, programată miercuri să întâlnească în deplasare pe F.C.Botoşani.

 

Gloria Buzău – Astra II Giurgiu 1-2(1-2)

Au marcat: Jercălău(min.24) respectiv Florea(min.14;33)

 

Gloria Buzău

Sîrbu-Cucu, Murdărea, Berceanu, Olteanu, Ursu, Jercălău, Stroe(min.70 Niţor), Alexandru(min.62 Martinescu), Puşcaş, Luiceanu(min.50 Mbella)

Antrenor: Mihai Ciobanu

 

Astra II Giurgiu

Gavrilaş-Gheorghe, Moroiţă, Nogo, Constantin, Ochia, Dinu(90+1 Stan), Achim, Florea, Gafiţa(min.78 Rotaru), Fertea(min.61 Burlacu)

Antrenor:Ioan Tătăran

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.