După meciul pierdut acasă cu 1-2 în faţa satelitului Astrei, antrenorul Gloriei Buzău, Mihai Ciobanu s-a arătat extrem de dezamăgit de evoluţia unor jucători. Tehnicianul a recunoscut faptul că jocul cu giurgiuvenii a fost cel mai slab din retur iar lipsa unor titulari nu scuză cu nimic prestaţia echipei sale. Ciobanu a surprins însă atunci când a spus că în ciuda eşecului înregistrat, şansele Gloriei Buzău pentru salvarea de la retrogradare ramân aceleaşi.
,,Nu are rost să ne plângem că ne-au lipsit jucători sau să căutăm diverse motive. Jucătorii care au fost în teren aveau capacitatea de a evolua mai bine şi din păcate nu au făcut-o iar noi aşteptam o creştere de la meci la meci. Celor tineri le-a fost greu deoarece nu sunt obişnuiţi cu performanţa. Faptul că anumiţi jucători, de la care aşteptam foarte mult nu s-au ridicat la nivelul unui joc de liga secundă m-a nemulţumit tare.(…)Dacă reuşim să ne salvăm de la retrogradare ar fi o adevarată performanţă echivalentă cu un trofeu”, a declarat antrenorul Gloriei Buzău, Mihai Ciobanu.
De partea cealaltă,tehnicianul Astrei II Giurgiu, Ioan Tătăran nu a ascuns faptul că echipa sa a câştigat mult mai uşor decât s-ar fi aşteptat.
,,A fost un joc în care nu aveam ce pierde deoarece eram salvaţi. Sigur că după ce am văzut adversara în meciul de la Otopeni îmi era frică şi s-a văzut că echipei gazdă i-au lipsit câţiva jucători. În prima repriză am jucat foarte bine însă în cea de a doua, Gloria ne-a pus mari probleme dar am meritat victoria”, a susţinut după meciul de la Buzău, antrenorul echipei oaspete.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.