Echipa H.M.Buzău a suferit sâmbătă o nouă înfrângere în campionatul eşalonului secund. Într-un meci contând pentru etapa a 19-a, echipa buzoiană a întâlnit pe teren propriu pe lidera clasamentului, Rapid Bucureşti, în faţa căreia a cedat cu 29-38. Prima repriză a fost una mai echilibrată dovadă şi scorul consemnat pe tabela de marcaj(15-17) însă după pauză jucătoarele lui Romeo Ilie s-au tăiat precum maioneza comiţând multe greşeli, unele elementare. Rapidistele au profitat din plin şi au înscris la foc automat din toate poziţiile, astfel că nu s-a pus problema învingătoarei ci doar a diferenţei de scor.
,,Atât ne-a ţinut pregătirea fizică şi mai ales cea psihică pentru că din echipa de bază numai două titulare au fost în teren. Sigur şi extremele dar acestea nu se ridică la valoarea celorlalte. La ora actuală, cu ce avem în teren, asta este diferenţa şi trebuie să mai dureze nişte ani să le numim handbaliste. Oricum era previzibilă această înfrângere însă sincer m-a surprins faptul că am jucat bine în prima repriză când am fost aproape de adversare”, a declarat antrenorul echipei H.M.Buzău, Romeo Ilie.
Golurile echipei buzoiene au fost marcate de Radu(12), Rizea(6), Iordache(4), Răchiţeanu(4), Bratu(2), Mihalcea(1).
H.M.Buzău ocupă locul 9 în clasament cu 15 puncte totalizate şi va juca etapa viitoare în deplasare cu Activ Ploieşti, partidă programată marţi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.