Amical Gloria-4

Aşa cum se anticipa victoria din meciul disputat în deplasare cu satelitul Sportului Studenţesc a fost pentru Gloria Buzău doar o simplă formalitate. Asta, chiar dacă echipa din Crâng s-a impus numai cu 2-0, mulţi aşteptându-se ca buzoienii să dea o căruţă de goluri. ,,Glorioşii” au controlat jocul de la cap la coadă iar la jumătatea primei reprize puteau deschide scorul însă Cucu nu a reuşit să-l învingă din penalty pe portarul studenţilor. A făcut-o totuşi ceva mai târziu Fl.Alexandru(37) care a prins un şut senzaţional de la aproape 30 de metri, mingea ducându-se sub bara transversală. Formaţia lui Roşu şi-a continuat şarjele ofensive iar dominarea s-a concretizat cu un nou gol abia cu un sfert de oră înainte de finalul meciului când Bobe a şutat de la marginea careului închizând tabela.
Antrenorul Gloriei Buzău, Marian Roşu a trimis în teren următorul unsprezece:
Sîrbu-Cucu, Agache, Ştefănescu, Zanfir, Fl.Alexandru, Renţea, Roman (65 Bobe), Burlacu(78 Jercălău), M.Gheorghe(80 Chelaru), Lungoci(83 Percă)
În urma victoriei obţinută vineri, echipa din Crâng a acumulat 34 de puncte iar etapa viitoare va juca pe teren propriu împotriva Olimpiei Râmnicu Sărat.
Adrian SOARE

1 COMENTARIU

  1. Sa veniti sa vedeti blatul cu ramnicu sarat. Sunt curios cum il mai fac ca nu mai e Marian Rosu sa bage seniornin loc de junior. Oricum este important sa stim ca daca gloria va pierde meciul cu axintele pentru ca sunt datoriile prea mari oamenii cu dl tulpan in frunte , pt ca sunt niste oameni capabili, vor desfiinta echipa. Asa ca multa bafta . BLAT CU RAMNIC. NLAT CU RAMNIC

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.