Tenismena Virginica Miroiu, originară din Buzău dar care în prezent joacă pentru Iaşi, s-a accidentat destul de grav, sâmbătă seara, în timpul unui meci disputat împotriva lui Bernadette Szocs. Miroiu a călcat greșit și nu s-a mai putut ridica, fiind nevoie de intervenția unui echipaj SMURD care a transportat-o la Spitalul Județean de Urgență Buzău. În urma unui consult de specialitate, Miroiu a fost dignosticată cu ruptură de tendoane la piciorul drept, şi deşi, nu se putea ţine pe picioare, a refuzat internarea în unitatea spitalicească buzoiană. Astăzi, sportiva va fi supusă unei intervenții chirurgicale care o va ţine destul de mult departe de sportul care a consacrat-o.

În week-end, în Sala Sporturilor Romeo Iamandi din Buzău, s-a desfăşurat Campionatul Național de Tenis de Masă pentru Seniori. Prima categorie care și-a desemnat câstigătorii a fost cea de dublu mixt în care cuplul Andrei Filimon și Elizabeta Samara au devenit campioni pentru a treia oară în carieră. Pe celelalte locuri s-au clasat Ovidiu Ionescu și Roxana Istrate de la CSM RER Buzău, urmați de Lucian Munteanu și Cristina Hirici și de Bernadete și Hunor Szocs.

În proba de dublu masculine, aurul a revenit cuplului Adrian Crișan și Andrei Filimon care i-au învins în finală pe mai tinerii Ovidiu Ionescu și Hunor Szocs în timp ce Lucian Filimon și Mihai Sargu și-au adjudecat bronzul.

Proba de dublu feminin le-a adus de aceeași parte a baricadei pe finalistele din proba de simplu, Daniela Dodean și Elizabeta Samara care s-au inpus în fața cuplului Bernadette Szocs și Camelia Poștoaca care au obtinut doar locul doi, urmate de Ioana Ghemeș/Andreea Filip și  Irina Ciobanu/ Andrada Vincze, pe locurile trei și respectiv  patru.

Duminică, în ultima zi de concurs, prima finală oferită spectatorilor din Sala Sporturilor Romeo Iamandi a fost și cea mai disputată,  ea aducându-le față în față pe Daniela Dodean și Elizabeta Samara. După un meci foarte strâns, Daniela Dodean a reușit să câștige cel de-al cincilea titlu de campionă națională.

Ultima finală a Campionatului Național de Seniori Romstal i-a adus față în față pe Adrian Crișan și Hunor Szocs,  într-un meci fără prea mari surprize la finalul căruia Adrian Crișan s-a ales cu cea de-a noua medalie de aur din carieră.

Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.