catuse3 constănțeni care în ultima lună au dat iama în mai multe societăți comerciale și au spart mașinile care ”le-au făcut cu ochiul” de unde au furat tot ce le-a picat în mână au fost prinși de polițiștii buzoieni.

Indivizii au furat atât din Buzău când și din Constanța până ce li s-a înfundat, ei fiind cercetați acum de oamenii legii.

Cei trei constănțeni au vârste de 15, 29 și respectiv 30 de ani, gruparea fiind destructurată de către poliţişti din cadrul  Biroului de Investigaţii Criminale de la Poliţia municipiului Buzău. Gruparea era specializată în comiterea furturilor din auto și a furturilor din societăți comerciale, în sarcina acestora reţinându – se  12 infracţiuni săvârşite pe raza municipiului Buzău.

Faptele au fost sesizate poliţiei la începutul lunii iulie  a.c, şi au fost înregistrate iniţial  în evidenţe,  cu autori necunoscuţi.

Din cercetările efectuate de polițiști  s-a stabilit că în perioada 5 iulie – 8 iulie a.c, cei trei ar fi sustras din patru autoturisme parcate pe raza municipiului Buzău, telefoane mobile, îmbrăcăminte, documente și bani, prejudiciul cauzat fiind de peste 3500 lei.

În urma extinderii cercetărilor, polițiștii au constatat  că tinerii sunt și autorii a cinci furturi și a șapte tentative de furt  din societăți comerciale, sesizate poliției în data de 8 iulie a.c, comise pe raza municipiului Buzău, valoarea prejudiciului fiind de 1300 lei.

Polițiștii continuă cercetările  și întreprind activități pentru recuperarea prejudiciului, adolescentul aflându-se în prezent sub măsura arestului preventiv într-o altă cauză instrumentată de polițiști.

 

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.