Nicu CRISTIAN
Popularii buzoieni atacă cel mai înalt fotoliu din Palatul Comunal cu un candidat surpriză dar cu șanse reale. Anunțul a fost făcut de liderul PMP, Nicu Cristian, care nu a făcut mai multe precizări legate de identitatea candidatului dar a dat asigurări că acesta ar fi o persoană cu multă experiență în management, care nu a mai făcut politică.
„Pentru municipiul Buzău, PMP are cel puţin un potenţial candidat. Nu vă voi spune numele acestuia dar, ca şi opinie personală eu înclin pentru o persoană matură, de 45-50 de ani, cu experienţă în managementul administrativ și instituţional. Am convingerea că vom câştiga Primăria municipiului Buzău şi, cu tot respectul pentru numele vehiculate că ar putea candida, avem un candidat peste valoarea acestor personaje deja anunţate. Sper ca spre finalul lunii septembrie să îl putem prezenta public”, a declarat președintele PMP, Nicu Cristian,
De asemenea liderul PMP a mai declarat că partidul pe care îl conduce la Buzău nu va face înțelegeri cu nimeni și va avea candidat propriu punând capăt astfel zvonurilor privind o posibilă alianță cu PNȚ-CD și respectiv candidatul anunțat de această formațiune pentru Primăria Buzău.

5 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.