Restaurantul McDonalds din Buzău găzduiește de vineri o cafenea McCafé cu noi produse dulci alături de cafele atent preparate, perfecte pentru a fi degustate împreună cu prietenii, familia sau copiii. Investiția companiei pentru amenajarea noului spațiu care se găsește în interiorul actualului restaurant este de peste 370.000 lei.
„Considerăm că atenția la detalii și inovația în materie de produse, echipamente și experiențe unice oferite în fiecare zi celor ce ne trec pragul reprezintă criterii importante pentru care românii aleg McDonald’s la una dintre mesele principale sau pentru o cafea și un desert. Ne dorim să ne surprindem clienții și de aceea gândim mereu modalități prin care să le îmbunătățim experiența în restaurante. Credem mult în conceptul cafenelelor McCafé, în raspunsul pozitiv pe care l-am primit până în prezent și în produsele special gândite în funcție de dorințele clienților noștri. Astfel, la aniversarea de 20 de ani a McDonald’s în România, ne mândrim cu cele 19 cafenele pe care le vom avea deschise până la finalul anului și plănuim să extindem această rețea în mai multe orașe din țară, dar și în București”, declară Daniel Boaje, Director General McDonald’s România.
Restaurantul McDonald’s din Buzău a fost deschis în anul 1999, are o capacitate de 53 de locuri în interiorul restaurantului și 72 pe terasă și primește zilnic peste 2500 de clienți.

21 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.