Ionel TESCARU
Tariful perceput de Compania de Apă pentru metrul cub de apă canal vă crește indiferent de deciziile care vor fi adoptate de unitățile administrativ teritoriale unde compania prestează servicii către populație. Anunțul a fost făcut de directorul companiei, Ionel Tescaru care a explicat că majorarea tarifului la apă-canal este prevăzută în Contractul de Delegare a Gestiunii Serviciilor Publice, contract asumat de toate unitățile administrativ teritoriale care fac parte din Agenția de Dezvoltare Intercomunitară Buzău 2008.
Practic, conform lui Tescaru, majorările de preț la tariful de apă se fac periodic pe măsură ce investițiile din fonduri europene sunt finalizate conform unui calendar bine stabilit iar consilierii județeni și locali știau, sau ar fi trebuit să știe, de la început care va fi prețul la apă din luna iulie 2015.
Practic, directorul Companiei de Apă Buzău, Ionel Tescaru, spune că aleșii care se opun majorării tarifului la apă nu fac decât un joc politic și că încearcă astfel să politizeze acțiunile prestatorului de servicii publice.
De asemenea, directorul Companiei de Apă, a mai explicat că în Contractul de Delegare a Gestiunii Serviciilor Publice asumat atât de Consiliul Județean Buzău cât și de celelalte consilii locale se stipulează foarte clar ca în situația în care unitățile administrativ teritoriale nu adoptă hotărârile prin care să se poată percepe un tarif majorat la apă atunci Compania de Apă poate emite facturi pentru diferența de preț direct către Consiliul Județean sau consiliile locale care nu se conformează și astfel diferența de preț va trebui achitată din bani publici.

4 COMENTARII

  1. Sa o vedem si pe asta , cand tescaru va emite factura pentru diferenta de pret catre CJB , HOTIE LA DRUMUL MARE , au salarii de sute de milioane lunar si tot nu se satura – IMBUIBATII , ar trebui sa cerem verificare gestionara de fond catre curtea de conturi si sa punem ziaristii pe ei ! Uitati-va la el , nu mai are loc in pielea proprie !

  2. Am factura pe luna asta la apa de 230 de lei. Am vecini care au 500 de lei. Nu se poate sa plătim cea mai scumpă apa din România!!!
    Sugerez ca toți cei care stau la casa sa-si bată pompa in curte. Cu hidrofor frumos. Investiția o amortizezi din primul an.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.