prostituata
Polițiștii buzoieni le-au pus gând rău prostituatelor și proxeneților. În ultimele zile, mai multe acțiuni împotriva celor care practică cea mai veche meserie dar și împotriva celor care stau în spatele acestor femei de moravuri ușoare, au fost organizate de angajații IPJ Buzău.
Astfel, în urma raziilor efectuate pe principalele drumuri naţionale ce străbat judeţul Buzău, oamenii legii au depistat 15 tinere care atrăgeau şoferii aflaţi în tranzit, în vederea practicării de raporturi sexuale cu aceştia, în schimbul unor sume de bani. Toate cele 15 prostituate au fost amendate, conform Legii 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice.

De asemenea, o grupare de proxeneți și prostituate a fost destructurată în ultimele zile. Gruparea suspectată de prostituție și proxenetism era formată din trei bărbaţi cu vârste cuprinse între 23 şi 34 de ani, două femei în vârstă de 44 şi 45 de ani, două adolescente de 17 ani, o adolescentă în vârstă 16 ani şi două tinere de 19, respectiv 25 de ani, cu toții fiind conduși, în urma unor percheziții, la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău. Conform anchetatorilor, minorele dar și celelalte femei se prostituau, atrăgându-și clienții de regulă prin postarea unor anunțuri pe internet, iar proxeneții încasau banii rezultați, respectiv circa 450 de mii de lei în decursul unui an și jumătate.
”În perioada iulie 2012 – ianuarie 2014, patru persoane suspectate de proxenetism – trei bărbaţi şi o femeie – ar fi înlesnit şi tras foloase de pe urma practicării prostituţiei de către şase suspecte, obţinând suma de aproximativ 450.000 de lei. „Clienţii” erau „racolaţi”, de regulă, prin postarea unor anunţuri pe internet sau din diferite unităţi de alimentaţie publică şi se întâlneau cu tinerele la locuinţele lor, ale tinerelor sau în camere închiriate în unităţi hoteliere”, se arată într-un comunicat remis joi de IPJ Buzău.
Trei dintre membrii grupării, suspectați de proxenetism, au fost reținuți de polițiști pentru 24 de ore iar joi Judecătoria Buzău a dispus arestarea preventivă a doi dintre aceştia, pentru o perioadă de 29 de zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.