Filiala județeană a UNPR este pusă pe fapte mari. O recunoaște chiar liderul PDL Buzău, deputatul Cezar Preda care a anunțat, astăzi, că de săptămâna viitoare va ceda ora de desfășurare a conferinței de presă partenerilor de coaliție.
„S-ar putea de săptămâna viitoare să schimbăm ora de desfășurare a conferinței de presă pentru că, partenerul de coaliție mi-a solicitat să-i las lui ora 11.00, fiind o oră mai potrivită”, a declarat deputatul Cezar Preda.
Relațiile dintre PDL și UNPR la Buzău s-au îmbunătățit după ce senatorul Ion Vasile a trecut de partea progresiștilor iar odată cu venirea sa s-au purtat diverse negocieri. Într-o primă fază, UNPR Buzău și-a impus omul la conducerea AJOFM Buzău iar acum, după numirea lui Ovidiu Anghel la conducerea Electrica, nu este exclus să obțină și un post de subprefect.
Până la sosirea lui Ion Vasile la UNPR, relațiile  dintre independenți  și Cezar Preda erau inexistente. Ba chiar liderul PDL Buzău nu vroia sub nici un chip să audă de oamenii generalului Oprea de la Buzău. Acum, lucrurile s-au schimbat dar totuși, coaliția este privită cu o oarecare neîncredere de liderul democrat liberal iar asta se datorează în special senatorului Ion Vasile cunoscut pentru declarațiile sale belicoase.
Preda a recunoscut astăzi că după ce vor începe conferințele la UNPR va trebui să fie pregătit să îndrepte lucrurile în urma „Doctorului”.
„Cred că săptămâna asta nu a fost pregătit(nr. Ion Vasile) pentru ora 11 dar cred că vinerea viitoare va fi. Atunci o să facem noi la ora 13.00 ca să încerc să mai îndrept ce se strică la 11.00 ”, a conchis Cezar Preda.
Ciprian STERIAN

[audio:http://www.observatorulbuzoian.ro/wp-content/uploads/2011/10/Cezar-PREDA1.mp3|titles=Cezar PREDA]

3 COMENTARII

  1. Preda dupa ce ca esti pe craca si venirea ,, doctorului ,, este ptr tine o gura de oxigen mai te dai si in spectacol. Nu lasi deloc din orgoliul ala al tau? Sau incepe sa-ti fie frica ca venirea doctorului te poate scoate primar la municipiu si nu vrei sa il superi pe camaradul tau bun cu care a-ti impartit atatia ani milioanele de pe gunoie ? apropo contractul dintre rer si primarie expira peste 7 ani si oamenii tai isi faceau griji ca ,, bosco,, nu il va prelungi , ai reusit asta ca nu stiu si mor de curiozitate?

  2. Ce noroc aveţi cu toţii că băse i-a izgonit din ţară pe cei mai capabili dintre tineri! N-ar mai supraviţuit politic nici una din lichelele buzoiene!
    Luptaţi pentru izgonirea căpuşelor şi pentru promovara unor feţe noi! Aven nevoie să vedem altceva, avem nevoie de alţi oameni, n-em plictisit de 20 de ani tot cu ăştia, ca pe vremea cc-ului. Tot ăia!!??? Nu mai vreau!!!

  3. bai tetel, tu cu lichelele alea vrei sa castigi , unpr-ul tau am vazut le televizor , la depunerea de coroane , e puternic nu gluma , Rusine , tot cu dezertorii , bosorogi,crezi ca ai sa castigi.
    RUSINE !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.