Județul Buzău a primit cea mai mare sumă de bani din fondul de intervenție aflat la dispoziția Guvernului pentru refacerea infrastructurii afectate de inundații și alunecări de teren. Vestea privind alocarea a 12 milioane de lei a fost dată de deputatul Marcel Ciolacu pe pagina sa de Facebook care a mai precizat și că 14 familii vor primi ajutoare de urgență în valoare de 70 de milioane de lei.

„Județul Buzău va primi 12 milioane de lei din fondul de intervenție aflat la dispoziția Guvernului pentru refacerea de urgență a infrastructurii județene și locale afectate de inundațiile și alunecările de teren de luna trecută. Este vorba despre drumurile aflate pe raza localităților Lopătari, Chiliile, Bozioru, Murgești, Pardoși, Sărulești, Beceni, Pietroasele, Bisoca, Pănătău și Cănești. În plus, 14 familii și persoane singure ale căror case și anexe gospodărești au fost distruse de calamitățile naturale vor primi ajutoare de urgență din partea Guvernului în valoare de 70 de mii de lei.
Este un sprijin necesar față de toți cei care și-au pierdut agoniseala de o viață. În același timp, îmi doresc ca la nivelul autorităților locale să se ia măsurile necesare astfel încât toate reparațiile să fie finalizate în cel mai scurt timp și lucrurile să reintre rapid pe făgașul normal”, a scris Ciolacu pe pagina sa de Facebook.

Cea mai mare sumă de bani din cele 12 milioane alocate de Guvern, peste 5 milioane de lei vor merge la Consiliul Județean pentru consolidarea DJ205 la Fințești, acolo unde o alunecare de teren a făcut inpracticabil drumul ce leagă satul de centrul comunei.

15 COMENTARII

  1. De ce oare da la Buzau ???? Este stat in stat …….Romania e doar Buzaul restul oraselor comunelor satelor nu sunt tot ale Romaniei . !!!
    Ahaa aici sau preacurvit cei mai multi premari la PSD dupa ce au fost votati .la alegerile locale .. Viermi ordinari de primari au tradat cetateni care ieau votat ….

  2. „14 familii,vor primi 70 de mii de lei pentru ca si-au pierdut agoniseala de-o viata”! Asta inseamna cate 5000 de lei pentru fiecare casa distrusa! Pentru refacerea unei cladiri din Buzau se atribuie 4 milioane de euro! Asta inseamna 20 de case a cate 200 000 de euro in cartierul Orizont,66 de apartamente in acelasi cartier si 3680 de astfel de case nenorocite de calamitati.Cum se face ca tot ce este al populatiei este atat de ieftin in timp ce tot ce este al statului (fie ea chiar si Biblioteca Judeteana) este atat de scump!?

  3. Dute draculi cu tot PSD-ul tau cu tot.Ati izgonit tineri din tara,ati înfometat bătrînii (paritii si bunici generației tinere)ati băgat la puscărie pe 6-7ani nevinovati si pentru 2 ani cu suspendare hotii vostru care au furat miliarde de euro. Ati omorît oameni nevinovati chemînd mineri ati vîndut Tot ce se misca in tara aia care a fost atit de frumoasa si bogata.Mai nou ati terminat bugetul pe 2018 si indatorati prostii.nustiu daca veti scapa nepedepsiti ordinarilor

  4. Daca acest Toma ar fi al Buzoienilor vazind tara cum ieste .ar iesi din PSD .de linga penali . Oriunde la un oras pe penalitate se aloca fonduri . Daca e primar PSD- ist . Nu cumva cirtitele acestea de primari din comune .orase judet si municipiu la Firea intretin penali pentru care de 2 ani romini ies in strada .cu exceptia acestor cirtite ..

  5. Ce bucurie,,,,eu cred altceva au început să vină moldovenii de peste Prut la starea civila se căsătoresc la Buzău sau își fac cetățenie română se apropie alegerile iar și din acei bani se duc in alta parte că deobicei și apropo vizite fulger la Buzău , Vrancea a lui Dragnea cam bate la ochi peticim gropi la ora de centenar ,Ptr ce ,,,să facem ce,,,suntem de râsul lumii aruncam gunoiul sub preș să facem ce,,, steaguri peste steaguri și ce,,, in Moldova nu sa făcut atât tamtam dar noi cheltuim banii comunității așa sa ne dam patrioți,atât am avut de spus paste fericit la toată lumea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.