HCM Constanța a pierdut, aseară, cu 26-34 partida disputată la Buzău împotriva campioanei Germaniei HSV Hamburg și a coborât pe penultimul loc al grupei, nereușind să acumuleze nici un punct în cele două partide disputate. Deși se așteptau la un rezultat favorabil având în vedere că nemții s-au prezentat la Buzău fără patru din titularii echipei, marinarii nu au putut rezista în fața nemților de la HSV Hamburg decât până la scorul de 5-5. Ulterior, campioana Germaniei a luat un avans considerabil iar constănțenii nu au mai putut decât să încerce să reducă din handicap. Nu au reușit însă să se apropie la mai mult de 4 goluri diferență.
În ciuda prețului ridicat al biletului, la partidă au asistat aproape 2000 de spectatori care și-au încurajat echipa favorită pe tot parcursul celor 60 de minute de joc. La final, au existat și câteva ciocniri între suporterii echipei gazdă, sosiți de la Constanța, și jandarmii prezenți la eveniment, în urma incidentelor doi constănțeni fiind reținuți de oamenii legii pentru că nu ar fi respectat regulile impuse la o manifestare sportivă.
După meci, antrenorul secund al echipei HCM Constanța, Eden Hairi, a ținut să felicite echipa oaspete pentru jocul prestat considerând-o o formație completă.
”Păcat că nu am reușit să ne ridicăm la nivelul jocului făcând foarte multe greșeli nepermise pe alocuri provocate și de această apărare pe care echipa pe care am întâlnit-o astăzi o face de foarte mult timp în aceeași formulă și o face foarte bine”,a precizat Eden Hairi.
„A fost un meci foarte dur, dar mă bucur că am reușit să facem o apărare bună și să ne impunem încă din primele minute. Am avut de înfruntat și spectatorii care au scandat mereu împotriva noastră dar mă bucur că am reușit să ne păstrăm mintea limpede și să găsim cele mai bune soluții să câștigăm”, a declarat antrenorul HSV Hamburg, Mirko Grober.
Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.