Susținută de buzoieni, HCM Constanța și-a trecut în palmares cea de-a doua victorie în ediția din acest an a grupelor Ligii Campioniilor. Hotărâți să câștige cu oricepreț, handbaliștii de la malul mării și-au atins scopul instalându-se la conducerea meciului după doar 5 minute de joc. Constănțenii au intrat la vestiare cu un avantaj net de 9 goluri iar după pauză jocul a continuat în același mod până spre finalul reprizei când suedezii au mai redus din handicap. Meciul s-a terminat la limită, 28-23, pentru handbaliștii constănțeni care erau obligați să bată la minim 5 goluri diferență din pricina rezultatului din meciul tur și astfel campioana României păstrează șanse teoretice de a se califica în primele 16 echipe ale Europei.
Cei mai buni marcatori de laHCM Constanţa au fost – Toma 7 goluri, Angelovski 5, Humet și Cutura câte 4goluri, Val, Csepreghi și Sadoveac câte 2 reușite , Criciotoiu și Dragicevici câte 1.
Suedezii au marcat prin Friden 5 goluri, Johannesson, Apelgren și Larsson câte 3 goluri, Forsell, Ottosson și Albrechtson câte 2, Bliznac, R. Johansson și T. Johansson câte 1 gol.
Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.