Peste 1.000.000 de lei noi. Aceasta este datoria pe care Gloria Buzău o are în momentul de faţă la bugetul de stat. Mai mult de jumătate reprezintă majorările şi penalităţile acumulate în timp. Şi cum acestea cresc de la zi la zi, iar gruparea din Crâng nu are posibilitatea să achite F.C. Gloria Buzău a solicitat intrarea în insolvenţă, conform celor declarate de preşedintele Dan Tulpan.
,,Trebuie să facem în aşa fel încât să stopăm majorările şi penalităţile şi să ne reorganizăm de la începutul anului viitor, pentru a plăti eşalonat datoriile pe care le avem. Acestea vor fi achitate lunar, în funcţie de venituri, în termenul legal de trei ani care am înţeles ca se poate prelungi. Sperăm să fie o sumă fixă şi astfel datoriile să nu mai constituie o povară pentru noi”, a precizat conducătorul clubului din Crâng.
Altfel, Gloria Buzău speră ca până la sfârşitul acestui an să primească diferenţa de 400.000 RON din bugetul alocat de Primărie pentru a achita salariile jucătorilor şi angajaţilor clubului dar şi stingerea litigiului financiar cu Madalin şi Costin Puşcă. Suma pe care cei doi o au de încasat se ridică la aproximativ 60.000 RON.

Adrian SOARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.