UPDATE: Bărbatul de 75 ani, soțul femeii și respectiv tatăl bărbatului găsiți morți în casă, a fost transportat la Spitalul Județean Buzău, fiind într-o stare de sănătate precară. Omul pare a avea probleme psihice, mai mult are o leziune la nivelul feței care trebuie îngrijită.
Bărbatul nu este coerent astfel că nu le-a putut spune polițiștilor nimic despre momentul și modul în care s-au produs cele două decese. Anchetatorii merg pe varianta conform căreia bărbatul de 45 de ani, care se pare că avea probleme pulmonare fiind pensionat de caz de boală, a murit primul, ulterior decedând și mama sa. Bărbatul de 45 de ani era cel care se ocupa de bătrâna de 69 de ani, imobilizată la pat, ulterior de ea nemaiavând nimeni grijă. Misterul celor două morți va fi elucidat de medicii legiști în urma necropsiei.

Scene parcă desprinse dintr-un firm de groază într-un apartament din cartierul Micro 5. O femeie de 69 de ani și fiul ei de 45 de ani au fost găsiți decedați în casă, sâmbătă dimineață. Descoperirea macabră a fost făcută de o vecină a familiei care obișnuia să vină în apartament cu de-ale gurii, având în vedere că atât femeia cât și fiul ei aveau probleme de sănătate. Mai mult, bătrâna era imobilizată la pat, singurul în putere fiind soțul femeii, respectiv tatăl bărbatului de 45 de ani. Acesta însă obișnuia să consume alcool, după cum susțin vecinii familiei asupra căreia s-a produs nenorocirea.
În momentul în care a ajuns în apartament, vecina respectivă l-ar fi întrebat pe bărbat ce fac femeia și fiul ei, iar acesta ar fi spus că dorm. Varianta este susținută și de un vecin care s-ar fi întâlnit vineri cu soțul femeii iar acesta i-ar fi spus că cei doi sunt bine, dar dorm de ceva vreme.
De fapt, spun polițiștii la o primă estimare, cel puțin bărbatul de 45 de ani este mort de cel puțin 2-3 zile, ceea ce înseamnă că tatăl său trăia cu cadavrele în casă de ceva vreme.
La fața locului, se află polițiști și un procuror criminalist, care cercetează nenorocirea.
Revenim cu detalii!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.