Un hoț dat în urmărire internațională a fost prins de polițiștii buzoieni, fiind aruncat după gratii, urmând să fie extrădat, conform legilor internaționale.
Individul, un buzoian de 33 de ani din Cătina, era căutat în mai multe țări după numeroase jafuri comise pe teritoriul Austriei. Bărbatul își făcuse prostul obicei din a fura din magazine și mașini. Când a văzut că oamenii legii din țara străină sunt pe urmele sale, buzoianul s-a întors acasă. Însă nici aici nu a avut pace, nescăpând de mâna lungă a legii. Individul a fost prins marți de poliţişti din cadrul Compartimentului Urmăriri – Serviciul de Investigaţii Criminale Buzău.
”Polițiștii au depistat şi prins un bărbat de 33 de ani din comuna Cătina, urmărit la nivel internaţional, pe numele căruia autorităţile judiciare din Austria au emis mandat european de arestare pentru comiterea mai multor jafuri pe raza acestui stat. Buzoianul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Ploieşti şi ulterior Curţii de Apel Ploieşti care a dispus arestarea preventivă pentru o perioadă de 11 zile în vederea extrădării.
Bărbatul a fost încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Buzău până la data extrădării”, se arată într-un comunicat remis de Biroul de Presă al IPJ Buzău.

1 COMENTARIU

  1. […] Un hoț dat în urmărire internațională a fost prins de polițiștii buzoieni, fiind aruncat după gratii, urmând să fie extrădat, conform legilor internaționale. Individul, un buzoian de 33 de ani din Cătina, era căutat în mai multe țări după numeroase jafuri comise pe teritoriul Austriei. Bărbatul își făcuse prostul obicei din a fura din magazine și mașini. Când a văzut că oamenii legii din țara străină sunt pe urmele sale, buzoianul s-a întors acasă. Însă nici aici nu a avut pace, nescăpând de mâna lungă a legii. Individul a fost prins marți de poliţişti din cadrul Compartimentului Urmăriri – Serviciul de Sursă știre […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.