Un agent de pază la o firmă importantă din Buzău a dat iama în contabilitate de unde a furat bani și bonurile de masă ale angajaților, prejudiciul fiind estimat până acum la circa 10 mii de lei. Individul a folosit cheile de la birou și profitând de încrederea cu care a fost învestit a furat bani și bonuri de masă. I-a mers de câteva ori însă până la urmă, conducerea societății și-a dat seama că ceva e putred și au anunțat Poliția.
Marți, poliţiştii din cadrul Biroului de investigaţii criminale de la Poliţia municipiului Buzău au efectuat o percheziţie domiciliară la locuinţa bărbatului de 45 de ani din comuna Merei, bănuit de comiterea furturilor. Activitatea s-a desfăşurat în baza mandatului emis de Judecătoria Buzău.
”Din cercetările efectuate de poliţişti a rezultat că în perioada noiembrie 2015 – februarie 2016, prin folosirea de chei potrivite, bărbatul ar fi pătruns în repetate rânduri în incinta biroului de contabilitate de la firma la care lucra şi ar fi sustras tichete de masă şi sume de bani în valoare totală de aproximativ 10.000 de lei.
În urma activităţilor desfăşurate în ziua de 2 februarie a.c., de la domiciliul bărbatului au fost ridicate 81 tichete de masă emise pe numele mai multor persoane angajate la aceeaşi societate cu privire la care bărbatul a recunoscut că le-a sustras din incinta biroului de contabilitate de la firma la care lucrează”, au precizat miercuri reprezentanții IPJ Buzău.
Faţă de bărbatul de 45 de ani s-a dispus continuarea urmăririi penale şi s-a luat măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.
Poliţiştii de investigaţii criminale continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a bănuitului și recuperarea prejudiciului.

1 COMENTARIU

  1. […] Un agent de pază la o firmă importantă din Buzău a dat iama în contabilitate de unde a furat bani și bonurile de masă ale angajaților, prejudiciul fiind estimat până acum la circa 10 mii de lei. Individul a folosit cheile de la birou și profitând de încrederea cu care a fost învestit a furat bani și bonuri de masă. I-a mers de câteva ori însă până la urmă, conducerea societății și-a dat seama că ceva e putred și au anunțat Poliția. Marți, poliţiştii din cadrul Biroului de investigaţii criminale de la Poliţia municipiului Buzău au efectuat o percheziţie Sursă știre […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.