Direcția de  Sănătate Publică face angajări. Potrivit site-ului instituției,  în perioada următoare se va organiza concurs pentru ocuparea a două posturi: consilier I superior în cadrul Compartimentului RUNOS și consilier juridic I superior în cadrul Compartimentului Juridic.

Concursul va avea loc la sediul DSP, în data de 9 martie, ora 9.00 proba scrisă, în timp ce interviul este programat în data de 11 martie.

Înscrierile la concurs  se fac în următoarele 20 de zile, la sediul DSP Buzău.

Cei care doresc să candideze pentru unul din cele două posturi trebuie să îndeplinească o serie de cerințe precum cetățenie română,  să nu fi fost destituiți din funcția anterioară din motive disciplinare, să aibă studii universitare de licență absolvite cu diplomă, să aibă vechimea minimă în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției publice de cel puțin 9 ani dar și să aibă cunoștințe operare PC.

Detalii privind condițiile specifice și bibliografia de concurs sunt disponibile accesând www.dspbz.ro.  Relații suplimentare se obțin și la sediul DSP Buzău ori la telefon 0238 72 22 98.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.